Kompletna Briga i
Kućna Nega
Za Vas

Vaše zdravlje na prvom mestu!

Usluge

Posete Lekara

Dijagnostika

20% POPUSTA NA SVAKU TREĆU POSETU!

AKO SU VAM VITALNI PARAMETRI LOŠI I NISTE U STANJU ZA INFUZIJU - DOLAZAK BESPLATAN!

20% POPUSTA NA SVAKU TREĆU POSETU!

AKO SU VAM VITALNI PARAMETRI LOŠI I NISTE U STANJU ZA INFUZIJU - DOLAZAK BESPLATAN!

Zašto VMS?

Pažljiv i Selektivan Proces

Svi smo različiti. Svakom pacijentu pristupamo sa posebnom pažnjom i negom.

Sertifikovani Stručnjaci

Naš tim se sastoji od sertifikovanih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u državnim bolnicama i u pružanju kvalitetnih medicinskih usluga.

Brz Izlazak na Vašu Adresu

Tu smo za vas i u najkraćem roku dolazimo da pružamo negu.

Infuzija

O nama

“Vaša Medicinska Sestra” nije samo ime naše kompanije, već i odraz naše posvećenosti i misije da pružimo najkvalitetnije medicinske usluge direktno u toplini vašeg doma. U današnje vreme, kada je svaki trenutak dragocen, razumemo koliko je važno da se osećate sigurno i zbrinuto, a da pri tome ne gubite vreme na čekanje i putovanja.

Pokrivajući teritoriju Beograda, Stare Pazove i Inđije, nudimo širok spektar usluga koje uključuju infuzije, pregled doktora, različite dijagnostičke procedure, oksigena terapiju, RTG snimanje i Color Doppler, među ostalim. Naš tim medicinskih stručnjaka posvećen je tome da vam pruži brigu i tretman koji zaslužujete, s istim nivoom profesionalnosti koji biste očekivali u najboljim medicinskim ustanovama, ali sa dodatnom prednošću – u vašem vlastitom domu.

Zato, kada pomislite na zdravstvenu brigu, neka “Vaša Medicinska Sestra” bude vaš prvi izbor. Jer, vaše zdravlje i udobnost su naša najveća obaveza.

POPUST NA CT I MAGNET ZA NAŠE KLIJENTE
U EURODIJAGNOSTICI

POPUST NA CT I MAGNET ZA NAŠE KLIJENTE
U EURODIJAGNOSTICI

Utisci Klijenata

Pogledajte šta klijenti kažu o našim uslugama.

Profesionalnost i pažnja koju sam dobio su me impresionirali. Osoblje je ljubazno i stručno, pružajući mi sigurnost i poverenje tokom celog procesa. Usluga je bila brza i efikasna, a rezultati su bili iznad mojih očekivanja. Toplo preporučujem ovu medicinsku uslugu svima koji traže vrhunsku negu i tretman.
Jovica Veljanoski
Jovica Veljanoski
Posle isprobavanja vitaminske infuzije osetio sam se osveženo i puno energije. Ljubaznost i profesionalizam tima sa "Vaša Medicinska Sestra" je nešto što me je posebno oduševilo. Sve je bilo brzo i bez komplikacija. Sjajna usluga koju ću definitivno ponovo koristiti!
Branimir Visoković
Usluga je bila profesionalna, a osoblje je bilo tako ljubazno, dobro obavljeno, sigurno ću vas ponovo kontaktirati.
Mihajlo Jakubov
Kao osoba koja se često plaši vađenja krvi, bila sam prijatno iznenađena kako je sve prošlo glatko. Sestra koja je došla kod mene je bila veoma pažljiva i učinila je ceo proces bezbolnim.
Mina Vukotić
Od početka do kraja, iskustvo je bilo besprekorno. Od ljubaznih operatera koji zakazuju posetu, do stručnog medicinskog tima koji dolazi na vaša vrata.
Veljanić Darko
Darko Veljanić

Kontakt

Broj Telefona

062/110-69-11

Email

vasamedicinskasestra@gmail.com

Broj Računa

170-50040703000-87

Scroll to Top